Киров: Силата на нашия отбор е атаката, няма да изневеряваме на стила

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
23:31 / 20.07.2017
3384
Треньорът на Ботев (Пд) Николай Киров логично остана много доволен от играта на своя тим при разгрома над Бейтар с 4:0, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Ето какво каза специалистът след края на двубоя на стадион "Лазур" в Бургас:

"Като цяло представянето ни беше на много добро ниво. Възползвахме се изцяло от пространствата, които се откриха в защитата на съперника и отбелязахме страхотни четири гола. В действителност при нас колективът е много силно нещо. Може би това е най-силната черта на нашия тим".

"Нашият стил и начин на игра не позволява да стоим и да играем затворено за 0:0. Силата ни е да владеем топката, а самото владеене те кара да атакуваш. Мисля, че направихме великолепни неща в атака днес".

"Много е важно първо да дадем стабилност в защита. Именно тази стабилност дава самочувствието, а то днес беше на високо ниво. Винаги има какво да се подобрява. Най-важното е да възстановим по най-бързия начин играчите. Започнахме лошо в първенството и трябва победим Славия".

Вижте в прикаченото видео цялото изказване на Киров!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).