Проверка на Plovdiv24.bg: Има ли напрежение на Лаута и изпълни ли обещанието си Крушарски?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
20:02 / 19.07.2017
6746
Напрежението на Лаута не стихва. Собственикът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски не се е разплатил с персонала в клуба, като служителите са останали без заплати. Бизнесменът не е спазил и обещанието си да изчисти премиите на футболистите и треньорите, твърди Спортал.

Plovdiv24.bg направи собствена проверка на ситуацията, за да предостави конкретна информация на своите читатели.

Според наши потвърдени източници към този момент всички треньори от ДЮШ на клуба има да получават по една заплата. Точно след 6 дни (25 юли) идва срокът за плащане на още едно месечно възнаграждение. Наистина обаче има служители в клуба, които не са получавали повече от 2 заплати.

Футболистите са получили всички свои заплати, но пък премии наистина не са плащани (те са от миналия сезон, но друг е въпросът, че Христо Крушарски може да ги отмени, тъй като отборът не успя да се класира за Лига Европа).

Припомняме, че Христо Крушарски даде дума до сряда (т.е. днес) да изплати до стотинка всички свои задължения. Читателите на Plovdiv24.bg могат сами да си направят извода дали това обещание е спазено.

Факт е обаче, че днешната тренировка е протекла нормално и без напрежение. Заниманието се проведе сутринта на помощния терен Кошарата и не е имало мрънкащи футболисти.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).