Ботев тръгна с един повече за Бургас, кой ще отпадне?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:41 / 19.07.2017
3033
С група от 19 футболисти замина тимът на Ботев (Пловдив) днес за Бургас, където в четвъртък от 18:30 часа на стадион "Лазур" приема Бейтар (Йерусалим) в реванша от втория кръг на турнира Лига Европа.

В разширения състав на "канарчетата" попаднаха защитникът Радослав Терзиев и Лъчезар Балтанов, които пропуснаха последните срещи на своя тим заради травми, както и нападателят Фернандо Виана, който също не игра в последните срещи заради изоставане в подготовката.

Треньорът на Ботев (Пловдив) Николай Киров ще говори пред медиите тази вечер от 19:30 ч. на ст. "Лазур". Половин час по-късно ще започне и официалната тренировка на "канарчетата" на терена, на който ще се проведе мачът.

В 18:30 ч. треньорът на гостите Шарън Миймър също ще даде пресконференция. 30 минути по-късно ще стартира и тренировката на Бейтар.

Носителят на Купата на България посреща израелския тим в четвъртък, 20 юли, от 20:30 ч. след равенство 1:1 в първия мач.

Групата на Ботев:

Иван Чворович, Даниел Кайзер, Цветомир Панов, Виктор Генев, Радослав Терзиев, Йордан Минев, Лазар Марин, Крум Стоянов, Пламен Димов, Лъчезар Балтанов, Алваро Юлиано, Фелипе Бризола, Серкан Юсеин, Меледже Омнебес, Тодор Неделев, Фернандо Виана, Кристиан Добрев, Тони Тасев, Омар Косоко.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).