Ето какви са шансовете на Балтанов да играе срещу Бейтар

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:02 / 18.07.2017
2975
Спортно-техническото ръководство на Ботев (Пловдив) ще вземе в сряда окончателното си решение дали Лъчезар Балтанов ще може да играе в реванша на следващия ден с Бейтар (Йерусалим) от втория предварителен кръг на Лига Европа. За това информираха източници пловдивския клуб.

Капитанът на "канарчетата" обу в понеделник за първи път футболните обувки и проведе тренировка за първи път, след като счупи малкия пръст на десния си крак. В случай, че здравословното му състояние позволява, тъй ще попадна в групата на Ботев за двубоя с Бейтар.

В "жълто-черния" клуб ще се съобразят с решението на лекарския екип и няма да рискуват здравето на своя полузащитник, ако се окаже, че все още не е готов за игра.

Останалите футболисти от отбора на "канарчетата" са здрави и се готвят пълноценно за сблъсъка с израелците. До реванша с Бейтар ръководството на Ботев и Омар Косоко няма да обсъждат никакви оферти към футболисти, нито ще говорят за евентуален негов трансфер.

Причината е футболистът на "канарчетата" да бъде напълно съсредоточен за предстоящия двубой с израелците, тъй като се разчита много на него. Интерес към Омар Косоко има от турски клубове, както и такива от държави от Персийския залив.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).