Извънредно: Камбуров каза "чао“ на голямата си любов Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
18:52 / 17.07.2017
10680
Локомотив Пловдив остана без своя Император. Клубната легенда Мартин Камбуров обяви, че напуска отбора, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Голмайсторът дойде на Лаута, за да получи дължимите си пари. Той обаче отказа да се срещне със собственика Христо Крушарски.

"До 10 дни ще реша какво ще правя. Дори не знам дали ще продължа да играя", заяви Мартин Камбуров, напускайки стадиона.

ГЛЕДАЙТЕ ИЗЯВЛЕНИЕТО НА КАМБУРОВ ТУК

Ето какво още каза Императора:

"Не е толкова важно как ще си разтрогна договора. Аз няма да ощетя клуба. Оставил съм си сърцето в отбора. Да се говори, че срещу Етър съм си тръгнал заради парите - това е крайно грешна информация".

"След 140 гола за Локомотив мисля, че не заслужавам такова отношение. Играх тук през последните години, когато нямаше пари, феновете управляваха и стояхме по 5-6 месеца без заплати, но играхме за отбора".

"Ще ви кажа и друго. През тази пролет, когато имахме шансове да играем в евротурнирите, не бяхме взимали заплати от месец януари. Аз платих заплати, дадох и пари за бинтове. Така, че да се твърди, че напускам за пари е крайно обидно".

Христо Крушарски се чухме по телефона в петък, но той беше много емоционален и говори три минути без да ми даде думата. Не може така да се разговаря с Мартин Камбуров. Аз съм си изградил име и съм дал много на отбора".

"Аз не си тръгвам от Локомотив (Пд). Някои от феновете може да ме подкрепят, други и да ме критикуват. Христо Крушарски не е Локомотив (Пд). С него няма какво да си кажа и си тръгвам. Локомотив (Пд) това и публиката, Христо Бонев, Аян Садъков, Бог да го прости, Христо Колев, аз".

"Много исках да завърша кариерата си в отбора, който обичам, както става на Запад, но едва ли ще стане. Все пак съм на 36 години. Не съм мислим въобще дали ще продължа кариерата си и или ще са откажа".



Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).