Управници от Асеновград оказвали натиск срещу кандидатурата на Дражев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:36 / 17.01.2009
1888
Футболният бос Ивайло Дражев изпрати декларация, в която изразява категорично позицията си във връзка с опитите да бъде заличена регистрацията на неговата кандидатура за шеф на БФС. Дражев твърди, че според закона направена регистрация не може да бъде заличена и за това неговата кандидатура остава активна и действаща. Ето и тектът на декларацията:

Във връзка с публикувана подвеждаща информация в някои медии, слугуващи на сегашната администрация на БФС съм длъжен да поясня следното:
Към настоящия момент посочената и регистрирана кандидатура съглсно чл.35 ал.1 от Устава на БФС е действителна и правно обоснована, въпреки огромния натиск и заплахи от страна на някои членове на досегашното ръководство на БФС и местните управници в гр.Асеновград. Действително на 16.01.2009 г. е направен опит да се дерегистрира вече регистрирано предложение за кандидат за президент на БФС. В правния мир и практиката липсва възможност за заличаване на вече извършена регистрация по смисъла на Закона за юридическите лица с нестопанска цел. В допълнение на това е и факта, че към днешна дата рзполагаме с всички необходими правни документи за извършената регистрация, а вчерашните действия са непредставителни, недействителни, нелегитимни и не пораждат правен ефект. Към момента разполагаме с валиден протокол от общото събрание на клуба „Асеновец" - 2005 гр. Асеновград, което решение не може да бъде отменено с неистинските подписи на няколко лица, част от които не са и членове на управителния съвет. Нямах намерение да настоявам за издигането ми и подкрепата на инициативата „за чист и честен футбол". Наглостта и безумието на прехвалените бивши футболисти от досегашната администрация на БФС изразяващи се в масирани заплахи за саморазправа с ФК „Асеновец" - 2005, обаче ме амбицираха да преследвам докрай справедливата кауза на всички мои приятели, колеги и привърженици на футбола, които милеят за изчистването на „мръсотията" и корупцията в българския футбол.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 20
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).