Ново добро представяне на Ботев в Лига Европа

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
22:49 / 13.07.2017
14748
Ботев изиграпоредния си силен мач в ЛЕ и стигна до важно 1:1 като гост на Бейтар (Йерусалим).

Срещата започна лошо за "канарчетата". Още в началото домакините упражниха натиск, а няколко пропуска в дефанзивните линии на "сините", в този мач, позволиха на Бейтар да организира опасни атаки.

Грешка на вратаря Чворович позволи на домакините да поведат в резултата. При едно центриране от корнер в 11-та минута, стражът увисна и Тал Кахила необезпокоявано реализира за 1:0.

След тази грешка, футболистите на "канарчетата" направиха още няколко в защита, но добри намеси на вратаря и пропуски не позволиха резултата да бъде удвоен.

В 35-та минута най-добрият на терена Омар Косоко изведе Неделев сам срещу вратаря, но плеймейкърът на Ботев стреля покрай вратата.

През второто полувреме Ботев постепенно взе инициативата и започна да организира опасни атаки към врата на домакините. В 72-та минута Тони Тасев се измъкна и стреля много опасно, но вратаря на домакините успя с пръсти да избие топката.

Още в следващата атака обаче Ботев успя да изравни. Косоко подаде към Крум Стоянов, който стреля, вратарят на домакините спаси, но Серкан Чсеин притича и успя да вкара топката в опразнената врата за 1:1.

 





Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).