От Локо потвърдиха Plovdiv24.bg, ето кои тръгнаха за Ловеч

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:31 / 13.07.2017
3330
Представителният тим на Локомотив замина днес за Ловеч, където ще се проведе гостуването на Етър (Велико Търново) от 1-вия кръг на Първа лига. Срещата е утре (14.07) от 18:45 на градския стадион в Ловеч.

От групата на "черно-белите" отпада Парвиз Умарбаев. Таджикистанецът има да изтърпява наказание за натрупани жълти картони от миналия дял на първенството. 

Както вече Plovdiv24.bg информира, новият страж Мори Диау отпътува с отбора, като се очаква утре да пристигне жълтата му карта и да направи дебют за "черно-белите". 

Марк Бедиме няма да вземе участие в двубоя, след като част от документите му не са пристигнали от Франция. Групата допълва вратарят от школата на Локомотив Стефан Дафовски.

Групата на Локомотив:

Илко Пиргов, Мори Диау, Стефан Дафовски, Пламен Крумов, Ивайло Марков, Пламен Николов, Димитър Везалов, Архан Исуф, Стефан Йевтоски, Ванчо Траянов, Димитър Велковски, Серджо Телес, Янко Ангелов, Димо Бакалов, Веселин Марчев, Дани Кики, Дино Мартинович, Мартин Камбуров



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 28
Днес: 4


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).