От Майнц потвърдиха, че запазват трансферните права върху Неделев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:09 / 02.07.2017
4120
От ръководството на Майнц 05 официално потвърдиха, че запазват трансферните права върху Тодор Неделев, въпреки че халфът няма да облече повече екипа на немския клуб.

В съобщението от пресслужбата на Майнц пожелават успех на Неделев в Ботев (Пд), а спортният директор Рувен Шрьодер обяснява защо крубът "преотстъпва наново българина до края на контракта му с Майнц през 2018 година": "Следяхме представянето на Тодор, но преценихме, че той няма как да намери място в нашия отбор за новия сезон", казва шефът на Майнц.

Не става ясно обаче докога точно Майнц ще има претенции върху сумата от евентуален следващ трансфер на Тодор Неделев и какъв процент ще бъде тя.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че вече се появиха информации, че Ботев ще разполага едва с 40 процента от от сумата при бъдещ трансфер на звездата си. Официално ръководството на "канарчетата" продължава да пази мълчание по темата относно правата върху Тодор Неделев.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).