Няма да им е лесно! Гришо и Цвети научиха съперниците си на Уимбълдън

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:48 / 30.06.2017
2472
Григор Димитров ще играе срещу аржентинеца Диего Шварцман в първия кръг на тенис турнира от Големия шлем - Уимбълдън. Димитров е поставен под номер 13 в световната ранглиста.

Той попадна в долната половина на схемата, в която фаворити са седемкратният шампион Роджър Федерер (Швейцария) и трикратният победител Новак Джокович (Сърбия).

Гришо ще излезе срещу непоставен съперник и във втори кръг (Маркос Багдатис или Джеймс Уорд, който участва с "уайлд кард").

В същото време полуфиналистката от 2010 година Цветана Пиронкова ще играе срещу италианската Сара Ерани. 29-годишната пловдивчанка попадна в горната половина на схемата, в която водачка е финалистката от миналия сезон и номер 1 в света Анжелик Кербер (Германия),

При евентуален успех на Цвети в първия кръг, нашето момиче ще срещне победителката от мача между Тимеа Бабош и Каролине Вожняцки.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 5


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).