Ботев с втора поредна загуба, крава и куче прекъснаха мача с АЕЛ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (10)
19:52 / 21.06.2017
8594
Ботев (Пд) загуби от кипърския АЕЛ Лимасол с 1:3 във втората си контрола от началото на подготовката. Спарингът се игра на един от терените в комплекс "Царско село".

Това бе второ поредно поражение за "канарчетата", след като в първата си проверка те отстъпиха с 0:1 на македонския Пелистер (Битоля).

Най-интересното в мача се случи в 30-ата минута, когато крава навлезе на терена и прекъсна двубоя за около две минути. Животното се разходи почти през целия терен, а след като напусна, на тревата нахлу и куче.

Кипърският тим откри резултата в 9-ата минута след не добра намеса на вратаря Иван Чворович. Андреас Авраам овладя една топка по левия фланг и от много малък ъгъл шутира в далечния ъгъл на пазената от Чворович врата за 0:1.

В началото на второто полувреме Тодор Неделев опита красив прехвърлящ удар, но топката срещна напречната греда

В 58-ата минута Крум Стоянов бе изведен сам срещу вратаря на АЕЛ, но шутира в аут.

Две минути по-късно левият бек, който бе преквалифициран като нападател, се реваншира за пропуска си и изравни. Този път Крум Стоянов бе изведен в чиста позиция по дясното крило. Навлезе в пеналта и от трудна ситуация прехвърли вратаря за 1:1.

След това в двата състава бяха извършени множество смени. В игра за Ботев се появиха куп млади момчета, а единствените, които записаха пълни 90 минути в мача, бяха Виктор Генев и Йордан Минев.

В 78-ата минута тимът от Лимасол излезе отново напред в резултата. Попадението падна след изпълнение на корнер, при което отбраната в жълто-черно остави Аронбарена да стреля с глава отблизо за 1:2.

Няколко минути по-късно кипърският отбор организира контраатака, завършена с точен удар от Исмаел Саси за крайното 1:3.

Съставът на Ботев:

Иван Чворович, Цветомир Панов, Пламен Димов, Виктор Генев, Йордан Минев, Меледже Омнибес, Лъчезар Балтанов, Фелипе Бризола, Тодор Неделев, Омар Косоко, Крум Стоянов.

Резерви: Даниел Кайзер, Лазар Марин, Серкан Юсеин, Кристиан Димитров, Милко Георгиев, Алваро Юлиано, Радослав Апостолов, Иван Василев, Исмет Рамадан.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).