Киров за съперника: Играят твърд футбол, очаквам сериозна битка

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
15:22 / 19.06.2017
3789
Старши-треньорът на Ботев Николай Киров коментира жребия за първия квалификационен кръг на Лига Европа, който отреди за противник на "жълто-черните" албанския вицешампион Партизани (Тирана).

Ето какво заяви пред клубния сайт наставникът, извел преди по-малко от месец "канарчетата" до спечелването на Купата на България:

"Партизани е непознат за нас отбор. Наясно сме само отчасти с историята на този клуб, но спортно-технически тепърва ще събираме информация за тях. Времето до първия двубой не е много, но ще направим всичко възможно да се запознаем в детайли с играта им и да влезем подготвени в мачовете.
Албанската школа е известна с по-твърдия си футбол, така че очаквам сериозна битка. Разбира се, ние ще направим всичко по силите си, за да отстраним Партизани и да продължим напред в турнира.

Участието в Лига Европа е шанс за нашия отбор да расте. Допирът до евротурнирите е отлична възможност за развитие на младите футболисти, които в Ботев са доста на брой", коментира Николай Киров.



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).