Христолов: Няма да има сделка с Ирена Кръстева

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:10 / 13.01.2009
6027
"Няма да има сделка с Ирена Кръстева за продажбата на Ботев. Отношенията ми с нея и Нова медийна българска група холдинг, която тя представлява, приключиха на този етап", заяви президентът на Ботев Димитър Христолов.

При това положение Димитър Христолов ще остане начело на Ботев и ще продължи да го издържа. Президентът на "канарчетата" обвини представителите на Нова медийна българска група холдинг за случая с Величко Величков. Защитникът подаде молба до Арбитражната комисия на БФС за разтрогване на договора си по вина на "жълто-черния" клуб.

"По искане на хората от Нова медийна българска група холдинг Величко Величков бе изваден от състава за дузпата, която направи срещу Миньор в Перник през есента, довела до загубата ни с 0:1. Това бе грешно решение, аз бях против него. Тези хора с действията си нанесоха вреди на клуба. Величко Величков оттогава е изпаднал в депресия и смята да свърши с футбола. Ще направим всичко възможно да го убедим да остане при нас", каза още Димитър Христолов.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).