Маршавелов ще участва във втория кръг от пистовия шампионат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:33 / 15.06.2017
1213
Пилотът на пловдивския КА-2 Рейсинг Тийм Константин Маршавело (Mitsubishi Lancer Evo 10) ще вземе участие във втория кръг от националния шампионат по автомобилизъм на затворен маршрут, който ще се проведе през този уикенд на пътен възел "Христо Ботев" в град Русе.

Шампионът на българия за 2013 и 2014г. ще се състезава в серия "макси". За момента пловдивчанинът е лидер в шампионата, след изминалия първи кръг. Откриващото състезание за сезона бе в Хасково, където победител стана именно двукратния шампион на България.

През миналата година Маршавелов успя да спечели съботната квалификация, а в неделните две надпревари завърши на първо място, като успя да запише и нов рекорд на трасето.

Между двата стартовете в Хасково и Русе, механиците на КА-2 Рейсинг Тийм са успели да ревизират автомобила, както освен това по него са направени и няколко подобрения.

"Подготовката ни за състезанието в Русе продължава и до момента. Днешния ден също ще мине в тренировки на писта "Дракон". Автомобила вече е готов, дори има няколко подобрения, настроението в отбора е отлично и очакваме с нетърпение състезанието в Русе", сподели Маршавелов дни преди старта на русенското трасе.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 28


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).