Пловдивчани станаха шампиони по пожароприложен спорт

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:53 / 14.06.2017
1716
Варна бе отново домакин на поредния ХLV Републикански преглед по пожароприложен спорт. Организатори на състезанието бяха Българската федерация по пожароприложен спорт и Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР.

Основни цели и задачи на Републиканския преглед са: създаване на условия и възможности за повишаване спортната подготовка на служителите от службите за ПБЗН в страната и подобряване на тяхното здраве и професионална подготовка; развитие и реализиране на личните спортни резултати на практикуващите пожароприложен спорт; популяризиране на пожароприложния спорт и пожарникарската професия сред населението; създаване на условия и възможности за приобщаване на млади хора към организирано практикуване на пожароприложен спорт с оглед подобряване на тяхното здраве и физическа дееспособност.

Прегледът се проведе на спортните съоръжения на стадион "Локомотив" и събра мнозина привърженици на спорта. В състезанието взеха участие шестнадесет представителни отбора, тези класирали се на първо място в комплексното класиране на зоналните състезания от съответната зона, клубове, изявили собствено желание за участие, както и представителен отбор на факултет ПБЗН при Академия на МВР.

Републикански шампион за 2017 г. стана отборът от Регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" от град Пловдив. Отборът на домакините тази година остана трети.

Лично ръководителят на състезанието старши комисар Красимир Шотаров - директор на ДОД при ГДПБЗН - МВР им връчи шампионската купа на тържествената церемония по награждаването.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).