Треньорска рокада в Марица, освободиха четирима, начело с капитана

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
23:20 / 08.06.2017
5631
Представителния тим на Марица ще започне подготовка за новия сезон във Втора професионална лига в понеделник, 12 юни. Първата тренировка е насрочена за 18 часа и ще се проведе на стадион "Марица".

Треньорският тандем Стоян Димитров и Стойчо Драмов ще продължи да води отбора и през следващия сезон, като Димитров ще бъде мениджър, а страши треньор ще бъде Стойчо Драмов, информираха от пресслужбата на жълто-сините.

Треньорският щаб на маричани няма да разчита през следващия сезон на вратаря Горан Гръблев, Димитър Хубинов и на капитана на отбора до този момент Красимир Иванов.

Най-вероятно Николай Павлов - Хари също няма да е част от състава, като причината е лични ангажименти.

От треньорския щаб на "Марица" изказват своята благодарност на тези футболисти за положения труд и себераздаване през отминалия сезон и им пожелават много бъдещи успехи!

Същевременно се работи и по селекцията, както и по програмата за самата подготовка.

Очаква се съвсем скоро да бъде официално потвърдено участието на "Марица" във Втора лига през предстоящия сезон 2017/18.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).