Скара и бира за феновете на Ботев по време на футболен турнир

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
11:12 / 07.06.2017
3037
Клуб на привържениците на Ботев Пловдив организира интересен футболен турнир сред "жълто-черните" запалянковци.

Plovdiv24.bg публикува официалното съобщение без редакторска намеса:

Скъпи ботевисти,

имаме удоволствието да Ви съобщим, че Обединени фракции BULTRAS и "Клуб на привържениците на Ботев Пловдив" организират поредния футболен турнир, който ще се състои на 25.06.2017. Мероприятието ще се проведе на игрищата на "Младежки център" до Гребната база. Отборите ще се състоят от 5+1 играчи, а схемата на турнира зависи от броя на записаните тимове.

Мачовете ще започнат в 9:00 ч. Осигурили сме скара и бира за утеха на загубилите и подкрепа на победителите. Записването става в магазина на ул. "Нестор Иванов" 1 от днес до 22.06. Таксата за участие е 24 лв., а жребият ще се проведе на 23.06. За записване е нужно само името на отбора и заплащане на таксата за участие.

Искаме да подчертаем целта на мероприятието, а именно сплотяване на колектива и забава между ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Ботев Пловдив. Всички прояви на неспортсменство, които нарушават духа на фенската забава, няма да бъдат толерирани!

Също така няма да се толерират отбори съставени само от футболисти, които нямат нищо общо с жълто-черната идея, турнирът е единствено и само за ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ на Ботев Пловдив!

Благодарим Ви!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).