Трансфер: Маричанка ще играе в най-силното първенство в света

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
12:20 / 05.06.2017
2948
Силвана Чаушева официално подписа с италианския Унет Ямамай (Бусто Арсицио) и напуска шампионките на България от Марица (Пловдив).

От известно време медиите тиражират интереса към нападателката, който има от страна на отбора, изправил се срещу Жълто-сините през януари в европейския клубен турнир за Купата на ЦЕВ, но сега вече двегодишният договор на Чаушева е факт.

След загуба с 1:3 в Бусто Арсицио, Марица успя да надвие италианския гранд с 3:2 пред три хиляди зрители в реванша в зала Колодрума с 19 точки от Силвана.

Това не беше достатъчно за пловдивчанки да продължат напред за Купата на ЦЕВ, но явно играта и младостта на 21-годишната тогава смолянска волейболистка е впечатлила ръководството на Ямамай за да и предложат условия, на каквито не може да откаже. Ямамай продължи напред в надпреварата и достигна до финала на турнира, в който загуби от руския Динамо (Казан).



Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 24
Днес: 0
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).