Левски отмъква най-добрия играч на Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:02 / 03.06.2017
10417
Ботев (Пд) може да изпусне футболиста, който се представи най-добре през изминалия пролетен полусезон. Става въпрос за юношата на Левски Виктор Генев, който отново е изскочил като опция за отбраната на "сините".

Договорът на централния защитник с "канарчетата" изтече. 28-годишният Виктор Генев участва в 13 шампионатни сблъсъка за "жълто-черните", бе титуляр и се представи силно и във финала за Купата на България срещу Лудогорец, който пловдивчани спечелиха с 2:1.

Ръъководството иска да задържи Генев и за следващата кампания, но той все още не е подписал договор, съобщава "Тема спорт". Интересното е, че през есента Виктор Генев игра за Левски. Той бе на терена в 4 срещи за първенство.

По време на зимната пауза обаче тогавашният старши треньор Елин Топузаков прецени, че Генев не му е нужен.

26-кратният шампион на България има сериозен интерес и към друг играч, който игра за новия носител на Купата на България през сезона - Антонио Вутов. "Сините" водят преговори с италианския Удинезе, за да си върнат обратно рожбата на "Герена".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).