Ето този техничар идва и подписва за 2 години с Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
10:32 / 02.06.2017
8827
Ботев Пловдив е на път да се сдобие с две нови попълнения за старта на лятната си подготовка. "Канарчетата" се събират за първа тренировка в понеделник (5 юни).

Бразилският халф Алваро Онгилио Юлиано трябва да пристигне на базата в Коматево в неделя и да мине медицински прегледи. Ако всичко е наред, той ще подпише договор за 2 години, съобщава "Тема спорт". Воден е от мениджъра Иво Димов.

Алваро е играл за последно в появилите се в бразилската Серия D Калдензе. Юноша е на Ботафого, като е минал още през Монте Азул (2014) и Бататайс (2015). Той ще се събере със сънародниците си Фелипе Бризола и Фернандо Виана.

25-годишният халф е с италиански паспорт и няма да заема квота за чужденци извън ЕС.

"Жълто-черните" ще се подсилят и с вратар от чужбина. Това е полякът Даниел Кайзер. Стражът бе през зимата на проби при канарчетата, но се оказа, че не може да премине като свободен агент при тях.


Виж коментарите (2)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).