Спартак замени Черноморец с Нафтекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:19 / 11.01.2009
1103
Отборът на Спартак (Пловдив) няма да играе контрола с бургаския Черноморец, съобщиха от тима на пловдивчани. Треньорът на „акулите" Красимир Балъков е решил по това време да води отбора си на лагер в чужбина. За 14 февруари днес бе договорен спаринг с Нафтекс. Мачът ще е в Поморие.

Междувременно стана ясно, че всички контузени в тима на Спартак са възстановени и ще бъдат на линия за началото на подготовката утре. Халфът Красен Трифонов започва пълноценни тренировки с тима. Треньорът Николай Киров събира състава за първа тренировка за 2009 година. Трифонов претърпя спешна операция в края на полусезона и изтърва последните мачове на тима през 2008 година. Подготовка със „синьо-белите" започва и таранът Иван Площаков. След дълго отсъствие с отбора ще тренира и Стоян Терзиев. Футболистът от Коматево почти цяла есен лекува конкузия в коляното. В отбора се връща напълно възстановен и Пейо Батинов. Техничарят бе аут заради операция от апендикс. Първата тренировка на Спартак след края на ваканцията е от 14.00 часа на клубното игрище в „Кючук Париж" утре. Единственото ново попълнение на първото занимание ще е халфът Иван Мекиков, съобщиха от управата на Спартак. Резервирани са два лагера - във Велинград през яунари и в Поморие през февруари.

„Най-важното е да направим пълноценна подготовка. Тя ще е гаранция за добро представяне през пролетта", коментира старши треньорът Николай Киров.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).