Страхотна придобивка за децата от "Княгиня Мария Луиза"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:41 / 01.06.2017
2720
Нова спортна площадка в ДДЛРГ "Княгиня Мария Луиза" беше открита на празнично тържество. Тя е специален подарък за децата за техния празник 1 юни.

В присъствието на заместник-кмета "Спорт, младежки дейности и социална политика" Георги Титюков, кмета на район "Централен" Георги Стаменов, общински съветници, легенди на футбола като Петър Зехтински и Атанас Узунов, представители на различни институции и дарители беше прерязана лентата на чисто новото съоръжение, предназначено за футбол и лека атлетика.

"На мястото на старите порутени сгради, сега има модерен терен, където децата могат да тренират", сподели директорът на Дома Дарина Кукева.Тя заяви с гордост, че първите събрани средства са дошли от продажба на сборник с есета от самите деца, организирани са и различни благотворителни инициативи, а младежите са изрисували цветни графити по стените на игрището.

"Благодаря на социалните работници, които приемат всеки свой работен ден като кауза, които полагат големи усилия, за да подготвят нашите деца - бъдещето на Пловдив, бъдещето на България", заяви Георги Титюков и пожела много весели игри, а хората с големи сърца да не спират да подкрепят социални каузи.

"Пожелавам някой от Вас да е следващият талант във футбола като Христо Стоичков, Зехтински, Славчо Хорозов", каза Атанас Узунов.

За награда освен тържество децата получиха две топки с автографи на хората, които им помогнаха да изградят игрището.

Почетна обиколка с българския флаг на пистата направи надеждата на пловдивската лека атлетика Лили Георгиева.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 26
Днес: 1


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).