Лудогорец потвърди: Излизаме срещу Локо (Пд) с талантите от академията

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (9)
15:54 / 29.05.2017
4876
Ръководството на Лудогорец потвърди чрез официална декларация до своите фенове, че ще излезе с млади таланти от клубната академия в последния мач срещу Локо (Пд).

Ето какво се казва в официалното съобщение от Разград:

Уважаеми привърженици, през последните три дни първият и вторият отбор на Лудогорец постигнаха безапелационни победи в първенството на Първа и Втора лига съответно над Черно море (3:1) и Спартак (Пл) (4:2) предимно със свои кадри от футболната академия.

Това е атестат за отличната работа в школата, пишат от клуба.

В сряда талантите от футболната академия на шампиона ще имат ново изпитание. В Разград пристига опитният отбор на Локомотив (Пд), който ще търси победата на всяка цена. Нека подкрепим момчетата в мача от последния кръг в първенството на Първа лига.

Те се нуждаят от вашата помощ. За да докажат още веднъж, че във футболната академия на шампиона има футболисти, които един ден ще бъдат неизменна част от представителния тим.

ПФК Лудогорец съобщава, че билетите за двубоя с Локомотив (Пд) в сряда от 20,00 ч. вече се продават на клубната база. В деня на срещата в 18,00 ч. отварят касите на "Лудогорец Арена".



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).