Петър Трифонов се разбра с Локо, подписва за 2,5 години

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
15:38 / 10.01.2009
4232
Централният защитник Петър Трифонов ще замине с Локомотив Пловдив на първия подготвителен лагер в Сандански, съобщиха от пресслужбата на клуба. Бившият играч на Беласица постигна споразумение с ръководството на клуба и до няколко дни ще подпише договор за 2,5 години. Той ще бъде второто сигурно ново попълнение след Жеко Йорданов. Старши треньорът Аян Садъков включи общо 27 футболисти в групата за Сандански, като на 16 януари към тях трябва да се присъедини и бразилецът Даксон Да Силва. В Пловдив остават претърпелият операция Бърнард Хейгън, напускащият отбора Гюрсел Вели, изваденият от групата Румен Горанов и юношата Георги Неделчев. „Черно-белите" тренираха днес сутринта за последно, а заминаването за Сандаски ще е в понеделник в 8,30 часа. В тренировката наравно със своите съотборници се включи и бразилецът Том, който се оказа, че е здрав и че няма нужда да прави операция от херния. Продължава и пробният период на халфа Айлин Яшар, чието бъдеще ще се решава най-рано след края на първия подготвителен лагер.

Ето и пълната група от 28 футболисти за лагера в Сандански:

Вратари: Стоян Ставрев, Кирил Акалски, Минко Жилков

Защитници: Мартин Сечков, Людмил Николов, Георги Мечечиев, Петър Кюмюрджиев, Ангел Йошев, Жеко Йорданов, Петър Трифонов

Халфове: Евертон Джилио - Том, Даксон Да Силва, Дани Кики, Иван Караманов, Петър Лазаров, Любомир Чернев, Христиан Попов, Веселин Марчев, Стайко Стойчев, Анатоли Тодоров, Милан Милутинович, Айлин Яшар

Нападатели: Димитър Илиев, Искрен Писаров, Павле Делибашич, Герасим Заков, Георги Данов, Любомир Цеков



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).