Пропадна лагерът на Ботев в Банско, отборът почва подготовка след седмица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
11:58 / 28.05.2017
5880
Покрай еуфорията от спечелената Купа на България в Ботев (Пловдив) бяха много близо до това да сътворят сериозен гаф. До петък пловдивчани са си мислели, че ще започнат участието си в турнира Лига Европа от втория кръг, тъй като са носител на трофея.

Подготовката им също е била планирана, за да бъдат в оптимална форма около средата на юли, когато са вярвали, че стартират европейските битки. В Ботев обаче са били предупредени, че първият им двубой в елитната надпревара е на 28 юни, което е объркало ръководството и играчите.

Така отборът ще се събере за първа тренировка още на 5 юни от 10:00 часа на базата в Коматево, съобщава Топспорт. Това е една седмица по-рано от предвиденото. Новината изненада много неприятно футболистите, които бяха предвидили дълги почивки, а сега могат да отдъхнат само седмица.

Пропадна и лагерът на Ботев в Банско. Старши треньорът Николай Киров държи отборът му да изиграе 4 контроли срещу силни отбори, но на практика няма да има подходящи съперници.

Повечето тимове у нас започват подготовката си в средата на юни или по-късно и докато "канарчетата" търсят противници за спаринги, другите още ще наблягат на физическата подготовка.



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).