Емоционално посрещане на ботевистите в Общината, областният управител се разплака

Автор: Мариана Панчева
Коментари (18)
19:51 / 25.05.2017
35004
Кметът на Пловдив Иван Тотев и областният управител Здравко Димитров - Зико приеха в заседателната зала на Общината футболисти, треньорски щаб и ръководство на Ботев, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Особено емоционален беше Зико, който се разплака, когато докосна спечелената Купа на България.

"Добре дошли, победители. Огромни поздравления и благодарности от Пловдив, от всички пловдивчани за това, което направихте през тази година. Година, в която имаше много трудности и която завършихте с такъв невероятен успех", бяха първите думи на Иван Тотев

"Огромна чест е за нас, за всички пловдивчани да имат такъв отбор. Вчера и днес ще бъдат записани със златни букви в златната книга на "Ботев" и историята Пловдив. Спечелването на Купата е огромен подарък. Огромна гордост за мен е да ви посрещна с тази купа, плод на усилията на всички вас - спонсори, фенове, играчи... Тя е за всички нас, които обичаме Ботев Пловдив", каза още кметът. 

"Без Ботев няма България. Бъдете живи и здрави. Излязохте на терена, без да се съобразявате, че имате срещу себе си отбор с титли, че съдиите стоят зад тях. Вашето беше героизъм и вие ще усетите топлината и обичта на града. Показахте се като мъже", каза разплаканият Здравко Димитров.

След това футболистите излязоха на балкона, откъдето показаха на насъбралите се фенове спечелената купа.

Вижте снимки и видео от посрещането на "жълто-черните" герои в Общината в прикачените файлове.


Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).