Ботев и Верея ще определят кой да играе бараж за Лига Европа (евентуално)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (7)
19:51 / 20.05.2017
6662
Ботев (Пд) и Верея ще определят кой отбор ще играе бараж за място в Лига Европа. Това стана факт днес, след като старозагорци елиминираха Пирин в борбата за 7-ото място.

На "Трейс Арена" Верея удари "орлетата" с 1:0 и след 1:1 в първия мач в Благоевград, продължава напред с общ резултат 2:1.

Победителят между Ботев и Верея ще се определи в два мача на разменено гостуване. След това предстои един бараж срещу 4-ия в Първата шестица, като домакин ще бъде именно отборът с по-предно класиране.

Трябва да отбележим, че сблъсъкът между Ботев и Верея може да не се състои, ако "канарчетата" спечелят Купата на България срещу Лудогорец. При този вариант Верея ще играе бараж срещу третия в първата шестица.

Plovdiv24.bg припомня на своите читатели, че ако двата двубоя между Ботев и Верея все пак се състоят, то ще премерят сили помежду си общо 8 пъти през настоящия сезон (6 за първенството и два за Купата на България).



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).