Като в хокея: Лудогорец и Ботев врътнаха 3:3

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:09 / 19.05.2017
3250
Ботев (Пд) и Лудогорец направиха зрелищно 3:3 в отложен мач от първенството на Елитната юношеска група до 19 години. Срещата се игра на централния терен на новата база на "орлите" в Разград.

Интересното е, че всичките 6 попадения паднаха в рамките на 49 минути.

С ремито жълто-черните запазиха третото място във временното класиране, като остави на четвъртото място именно Лудогорец.

Домакините стартираха по-добре двубоя и в първите минути контролираха случващото се. В 6-ата минута топката бе центрирана отдясно и след като описа странна парабола кацна на напречната греда на вратата на Ботев.

В 41-ата минута топката бе пратена в наказателното поле на Ботев, нападател овладя и с удар в далечния ъгъл изведе Лудогорец напред. В добавеното време на първото полувреме центриране от корнер бе засечено от играч в "зелено", който с глава прати за втори път топката във вратата на "канарчетата".

В 65-ата минута Милко Георгиев проби отляво и след като навлезе в наказателното поле пусна остро центриране, което бе засечено от защитник на Лудогорец в собствената му врата - 2:1.

В 70-ата минута топката се отклони от напречната греда на вратата на Ботев след удар от 20 метра. В 73-ата минута играч на "зелените" се отскубна отдясно от защитата на Ботев и върна към точката на дузпата, където негов съотборник се разписа за 3:1.

В 81-ата минута Милко Георгиев проби отдясно, пребори се с няколко защитници и след като се озова на няколко метра от вратата простреля вратаря за 3:2.

В 85-ата минута капитанът Петър Чалъков получи топката на 25 метра от вратата на Лудогорец и с топовен удар в горния ляв ъгъл на вратаря оформи крайното 3:3.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).