Марица отново в Шампионската лига, целта е един кръг по-нагоре

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:17 / 17.05.2017
2176
Марица (Пловдив) отново ще участва в женската Шампионска лига по волейбол, потвърди старши-треньорът на тима Иван Петков.

"Нашата идея е да запазим ядрото на отбора и малко да надградим. Мисля, че на 99% до края на месец май ще бъдем готови с отбор, адекватен на нашите цели. Без да искам да зареждам с предварителни очаквания преди да сме видели жребия, нашата идея е качване поне едно стъпало нагоре в европейските клубни турнири", каза специалисдтът.

"През изминалия сезон хвърлихме доста усилия да мотивираме състезателките, не само да постигнат максимален резултат в даден мач, но и да дадат максимума от себе си като игра. Но те са професионалистки и сами за себе си бяха наясно, че това е важно за тяхното развитие като състезателки, независимо кой отбор играе и какво се случва от другата страна на мрежата. Разбира се, на нас като клуб ни се иска конкуренцията във вътрешното първенство да е по-голяма", допълни още Иван Петков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 9
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).