Бултрасите към младия татко Вутов: Бебето е символ на новото начало!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:47 / 16.05.2017
5231
Нападателят на Ботев (Пд) Антонио Вутов се сдоби със син във вечерта, когато той отбеляза гола за успеха над Берое с 3:0.

Преотстъпеният от Удинезе футболист получи стотици поздравления в социалната мрежа, а най-емоционални бяха постовете от обединените фракции Бултрас и от капитана Лъчезар Балтанов.

"Честита първа рожба, Антонио! Да са ти живи и здрави детенцето и неговата майка! Бебето е символ на новото начало! Начало, което носи само радост и щастие! А ти го започна по възможно най-добрия за теб и всички нас начин - с гол", написа фенската страница Бултрас.

А ето какво бе посланието на Балтанов към младия татко:

Всяка победа е важна и сладка, но когато е постигната с красива игра, колектив, прекрасен отборен дух, чувството е велико! Щастливи сме и продължаваме да мечтаем!

Тази победа е и нашият поздрав за добре дошъл на първородния син на Антонио Вутов и неговата прекрасна половинка, добре дошъл на бебе Диего Антонио Вутов! Да бъде здрав и да наследи таланта на баща си!



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).