Ботев изпуска най-добрия си защитник?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
11:42 / 14.05.2017
5919
Лудогорец може да привлече централния защитник на Ботев Пловдив Радослав Терзиев. Договорът на 22-годишния бранител с "канарчетата" е до края на сезона.

Освен от разградчани обаче Терзиев е желан и от Левски. Шефовете на канарчетата проведоха разговори с играча за удължаване на контракта му още преди Нова година. До официален параф обаче почти 6 месеца по-късно така и не се стига.

За това допринася и нестабилното финансово състояние на клуба, както и неяснотата за бъдещето на Ботев Пловдив, пише в днешния си брой "Тема спорт". Именно от това планират да се възползват разградчани и столичани.

Самият играч все още не е решил какво да прави. При орлите той най-вероятно ще бъде използван в дубъла и рядко ще получава ръка в първия тим. Там обаче ще получава повече пари, отколкото може да му даде Левски.


Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).