Ботев уреди контрола с Марица, лагерът в Анталия сигурен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 08.01.2009
4765
Вторият подготвителен лагер на Ботев Пд със сигурност ще се проведе в Анталия, след като бе подписан договорът между клуба и мениджърската агенция, която организира престоя на „канарчетата" в турския курорт.

Тепърва предстои да се уточняват съперниците, които пловдивчани ще срещнат в контролните си срещи в южната ни съседка. Противници липсват и за лагера в Баня, където „жълто-черните" ще бъдат в продължение на 10 дни.

От ръководството на Ботев признаха, че има забавяне в определянето на програмата за приятелските мачове през зимната подготовка. Поради това, има голяма вероятност по време на лагера си на българска земя, футболистите на Костадин Ангелов да срещнат аматьорски отбори, най-вероятно от В група. По време на пребиваването си в царското село, наставникът планира две или три контролни срещи.

Общо спарингите, които Ботев ще изиграе преди началото на пролетния полусезон, ще бъдат девет или десет. Единствената сигурна до момента проверка е срещу Марица на 21 февруари, когато „канарчетата" ще представят пред своите фенове състава за втория дял от първенството.

Източник: Gong.bg



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).