Преподаватели победиха студенти с 4:2 на футбол

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:22 / 10.05.2017
2106
Футболната среща между преподаватели и студенти от Медицински университет - Пловдив завърши 4:2 в полза на преподавателите. Това съобщиха дамите от Клуб Пловдив - Оптимист Интернешънъл, които за девета поредна година организират традиционния футболен мач между лекари, които преподават в МУ - Пловдив, и настоящи студенти на висшето училище.

Клубът всяка година връчва купа на победителите. Тази година наградата поднесе ректорът на МУ - Пловдив - чл. кор. проф. д-р Стефан Костянев. До момента само веднъж студентите са получавали приза.

"Човек трябва да се учи от своите учители и да ги уважава!", коментираха шеговито дамите от Клуб Пловдив - Оптимист Интернешънъл.

Сред медиците с изявени футболни умения, които се включиха във футболната среща, са проф. д-р Федя Николов - началник на Клиниката по кардиология на УМБАЛ "Свети Георги", доц. д-р Владимир Андонов от Клиниката по гастроентерология на УМБАЛ "Каспела" и д-р Данаил Митковски от Клиниката по детска хирургия на УМБАЛ "Свети Георги".



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).