Пловдив поставя началото на 3х3 стрийтбол първенството на България

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:49 / 09.05.2017
2402
Пловдив ще бъде първата спирка от 3х3 стрийтбол шампионата тази година. На 20 май феновете на играта с оранжевата топка под тепетата ще се радват на целодневен турнир по 3х3 баскет за всички възрасти. Генералният спонсор на надпреварата и местният клуб Академик Бултекс 99 ще предоставят перфектни условия за игра на малки и големи на баскетболната площадка до зала "Строител" в пловдивския парк "Рибница".

Първата половина на съботния ден ще бъде посветена на подрастващите баскетболисти от града и региона. Състезанията ще бъдат разделени на възрастови групи до 15 и до 18 години, съответно за момичета и момчета. Най-добрите отбори ще се борят за медали и материални награди.

Игрищата в Пловдив предлагат перфектни условия за организиране на турнири по стрийтбол. Състезанията ще се провеждат на четири игрища, площадката има трибуни и всички условия за прекарването на един страхотен спортен ден за приятелите и роднините на младите баскетболисти. За поддържане на настроението са предвидени игри с публиката, музика през целия ден и задължително качествен баскетбол.

В ранния следобед, в 14:00 ч. ще започне елитният турнир за мъже над 18 години, в който ще вземат участие 16 от най-добрите отбори от Пловдив и региона. Всички отбори ще получат екипи за игра, а победителите ще си тръгнат и с чисто нови телефони.

Записване за турнира вече върви на сайта на 3x3planet.com. Минимум капитанът на всеки отбор трябва да се регистрира в световната интернет платформа за баскетбол по тройки, за да осигури на отбора си сигурно участие.

При запълване на бройката от 16 тима в интернет записването, регистрация на място няма да се извършва.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 9
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).