Чавдар Цветков само пред Plovdiv24.bg: За съдията, за съблекалнята на Лаута и за още нещо

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
12:05 / 06.05.2017
6526
Спортният директор на Локомотив Пловдив Чавдар Цветков се съгласи да коментира единствено пред камерата на Plovdiv24.bg снощния двубой срещу Лудогорец, който донесе 6-а поредна шампионска титла на тима от Разград.

"Честитя шампионската титла на Лудогорец. Класен отбор! Опитаха се нашите футболисти да играят, но...", започна коментара си Чаво.

"Избягвам да коментирам съдиите, но гледах ситуацията с червените картони над 20 пъти. За мен картонът на Димитър Велковски не беше дори жълт. Но реално погледнато, Лудогорец ни надигра", каза още легендата на Славия.

"Аз влизам в съблекалнята, но след такъв мач е трудно - какво да се говори. Предстоят ни важни директни мачове срещу Черно море и Дунав. Играем успешно с Левски, да се надяваме още в петък да зарадваме нашата публика", допълни Чавдар Цветков.

Вижте цялото интервю със спортния директор на черно-белите в прикаченото видео!



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).