Чандъров към бултрасите: Ако дойдете 15 000 на финала, може да се върна в Ботев

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
11:46 / 06.05.2017
15857
Активисти от агитката на Ботев (Пд) са загрели буквално телефона на бившия финансов благодетел Румен Чандъров, който се оттегли и дава пари само в Септември. Тарторите на бултрасите го поканили на финала и заявили, че ще му покажат какво е публика и защо трябва да се върне в Ботев.

Отначало Чандъров не приел сериозно разговора. Той попитал колко фенове могат да пристигнат от Пловдив за финала, твърди offnews. Бултрасите отсекли - 15 000 души.

"Ако сте 15 000 на този мач, може да го повторите и на друг мач, тогава ще склоня да се върна", казал Румен Чандъров. Той заявил, че уважава много публиката като цяло и приел поканата за седне в ложата на националния стадион.

Нещо повече, Румен Чандъров обмисля да даде сериозна отборна премия за победа над Лудогорец. Хотелиерът напусна Ботев заради огромните дългове и някои вътрешни врагове. Чашата преля, когато ултраси изгониха току що назначения треньор Николай Митов - Жадното, сега в Левски.

От Ботев му гарантират, че проблемите вече са изчистени.



Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).