Лудогорец взе на Лаута титла №6

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (12)
21:48 / 05.05.2017
6941
Локомотив Пловдив загуби от Лудогорец с 0:3 в мач от 31-ия кръг в първа лига (първа шестица), който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Абел Анисе (11), Вандерсон (75) и Натаниел (82) се разписаха за гостите.

По този начин Лудогорец си осигури рекордната 6-а поредна шампионска титла. Пет кръга преди края разградчани водят с 16 точки и няма как да бъдат настигнати от Левски или ЦСКА.

Още във 2-ата минута се откри страхотна възможност пред черно-белите. След центриране от корнер Кирил Котев засече с глава, но топката профуча на сантиметри от гредата в аут.

Три минути след това "смърфовете" създадоха още една голова опасност. След центриране на Пламен Крумов отдясно топката стигна до Умарбаев, който я засече от воле с левия крак. Бразилският вратар Ренан обаче спаси, избивайки в корнер.

Така се стигна до 11-ата минута, когато Лудогорец откри резултата. След центриране на Вандерсон от корнер Абел Анисе засече с глава за 0:1.

В края на първото полувреме се стигна до ескалиране на напрежението, след като съдията Николай Йорданов изгони по един играч от двата отбора - Светльо Дяков и Велковски.

В 75-ата минута Вандерсон уби интригата в мача. Бразилецът изстреля бомбен удар от 30 метра и не остави шансове на Илко Пиргов за 0:2.

В 82-ата минута Натанаел направи самостоятелен пробив и с шут под напречната греда вкара за 0:3.

Локо игра в състав:

Илко Пиргов, Пламен Крумов (62- Пауло Серджо), Кирил Котев, Павел Виданов, Иван Горанов, Димитър Везалов, Димитър Велковски, Веселин Марчев (78- Дино Мартинович), Парвиз Умарбаев, Дани Кики (60- Димо Бакалов), Мартин Камбуров.





Виж коментарите (12)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).