Недоволство в Ботев срещу БФС, очертават се 8 мача за 28 дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:39 / 05.05.2017
3890
Сериозно недоволство срещу БФС има в Ботев (Пловдив). Причината е, че жълто-черните ще са единственият отбор, който за по-малко от месец, може да изиграе 8 мача. Това се налага заради евентуалното участие на тима и в баражите за седмото място, и във финала за Купата.

Програмата за първенство още не е съгласувана с телевизията, но се очаква отборът да играе на 17, 20 и евентуално на 27 и 31 май, а за 24 май е насрочен финалът с Лудогорец.

Освен това на 3 юни е баражът с представителя от Топ 6 за последното място в Лига Европа. Ако Ботев успее да стигне до този мач и евентуално го спечели, той ще трябва на стартира в турнирите на 28 юни от първи предварителен кръг, съобщава "Меридиан мач". Така остават общо 25 дни за почивка и за подготовка.

При положение, че жълто-черните направят подвиг срещу Лудогорец във финала, те ще си спечелят само още две седмици, тъй като тогава евентуалното им евроучастие ще е от втори квалификационен кръг.

С днешния двубой и този със Славия в последния кръг на Група А от втората осмица "канарчетата" може да изиграят общо 8 двубоя за 28 дни. Като цяло обаче проблемът с малкото време за подготовка ще остане независимо кой е последният ни отбор, който ще спечели виза през баража.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).