Президентът на Марица: Тази титла е малко тъжна за мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:46 / 29.04.2017
3453
"Тази е малко тъжна титла за мен с оглед на разликата в класите, но се надявам това през следващия сезон да не бъде така. Сега предстои Купа България. Целите пред клуба ни винаги са били свързани с първото място във всички турнири у нас и най-вече с достойно представяне в Европа", каза пред BGvolleyball.com президентът на Марица (Пловдив) Илия Динков.

Той не е доволен от решението на федерацията да се картотекират нови състезателки за турнира в зала Христо Ботев.

"Би било добре, ако беше обявено преди началото на сезона. Така, месец преди състезанието, изглежда малко прибързано, но това не е решение, което аз взимам", допълни босът.

Марица няма да се възползва от тази възможност, тъй като има достатъчно свои кадри.

Относно следващия сезон Марица със сигурност ще участва в Шампионската лига.

"Колкото до състав и състезателки, тепърва ще разберем. Все още обмисляме, но Иван Петков и екипът му ще преценят кои да останат, кои да бъдат пуснати и кои да се привлекат. На първо време обаче искаме купата, за да направим златен дубъл, защото това е от значение и за нашия град", завърши Динков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 6


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).