Императора: Казал съм на ръководството, че догодина по-малко ще се разчита на мен

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (4)
19:39 / 28.04.2017
4518
Вкаралият исторически 185-и гол в родния елит Мартин Камбуров обяви, че през следващия сезон ще играе по-малко и е предупредил за това клубното ръководство.

Ето какво каза Императора след победата с 3:2 над Дунав в Русе:

"Стана хубав мач за хората. Направихме празник за Русе. Поощряващо е да играеш пред пълни трибуни. Безценно е да отбележа пред толкова публика, ще го помня дълго този 185-и гол. Няма никакво нарушение при попадението. Взех си топката чисто".

"Първия ми гол за Локомотив си го спомням - беше от фаул срещу Спартак (Вн). Казал съм на ръководството, че догодина ще се разчита по-малко на мен. Надявам се да намерят достоен заместник".

"Не искам да става сапунен сериал. Всичко е изгладено между мен и ръководството. Каквото е имало, съм го казал. Сега единственото, което трябва, е да се успокоят футболистите. След толкова загуби трябваше и на нас да ни се усмихне щастието. Не съм мислил още за край на кариерата".



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).