Нова драма в Локо! Един треньор напусна, още трима също пожелаха това

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (21)
12:14 / 24.04.2017
9667
Сериозен трус разклати детско-юношеската школа на Локомотив Пловдив. Един треньор напусна днес окончателно клуба, а още трима също подадоха молби и чакат да бъдат подписани, научи Plovdiv24.bg.

Става въпрос за Петър Пашев, Христо Телкийски, Васил Камбуров и Евгени Хаджиев. Молбите на четиримата специалисти са в деловодството на Лаута от петък, а тази на Евгени Хаджиев вече е подписана.

Plovdiv24.bg разбра от свои изключително достоверни източници каква е причината за решението на четиримата треньори, които са израснали на Лаута. Тя в никакъв случай не е поредното забавяне на заплатите.

Четиримата са споделили пред свои близки, че са недоволни от неадекватното ръководете на "черно-бялата" академия от нейния директор Иван Маринов - Маслара, както и от някои началници, които непрекъснато се бъркали в работата им.

Припомняме, че преди 10-ина дни легендата Христо Колев - Бащата също напусна родния си клуб, след като ръководството опита да го направи подчинен на Маслара.



Виж коментарите (21)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).