Локо чака Петър Трифонов до два дни

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
16:25 / 05.01.2009
1611
Старши-треньорът на Локомотив Пловдив Аян Садъков и спортно-техническият директор на клуба Николай Курбанов разясниха днес програмата на клуба и очакваните нови попълнения до началото на пролетния дял. "Очаква ни една седмица работа в Пловдив. След това сме на лагер в Сандански, в края на който най-вероятно ще изиграем една контрола с Вихрен. В Пловдив се прибираме за 7-8 дена в края на януари, а след това в началото на февруари заминаваме за участие на турнира в Албена. Новите футболисти са Жеко Йорданов, който е сигурно попълнение и вече сме подписали с него. Айлин Яшар ще се подготвя с нас известно време след което ще преценим дали ще остане. Чакаме до сряда да се договорим с Петър Трифонов от Беласица", поясни Садъков. До два дни ще стане ясно дали ще има и нов кондиционен специалист в клуба.

Спортно-техническият директор на клуба Николай Курбанов пък съобщи, че преговорите с футболистите с изтичащи договори продължават и няма развитие. "Смърфовете" ще търсят футболисти на всички постове, като няма да бързат, тъй като трансферният прозорец затваря през март, обясни още Курбанов. "Черно-белите" ще търсят дефанзивен халф и централен защитник.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).