Войнов заложи на младото, включи двама новобранци в групата

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
13:32 / 21.04.2017
3604
Представителният тим на Локомотив проведе тази сутрин последната си тренировка в Пловдив преди гостуването на Черно море. Както се очакваше, в заниманието се включи капитанът Мартин Камбуров.

Двубоят е в неделя (23.04) от 17:45 на градския стадион в Каварна, където "моряците" домакинстват този сезон.

Черно-белите ще отпътуват утре сутринта за Албена, където ще се състои последната тренировка преди срещата. Това ще е и първото занимание, което ще бъде ръководено от новия старши треньор Войн Войнов.

Наставникът на Локомотив определи и групата за двубоя с Черно море. В нея попаднаха двама юноши на Локомотив от отбора до 19 години. Това са защитникът Димитър Минчев и халфът Димитър Законов. Продължава обаче "изгнанието" за вратаря Ясин Ел Харуби, който отново е извън разширения състав за мача.

В групата, в сравнение с последния мач с ЦСКА-София, влизат още Александър Тунчев и изтърпелият наказание Веселин Марчев. Те заемат местата на Мигел Луке, Стефан Йевтоски, Парвиз Умарбаев и Дани Кики, който е с вирусно заболяване.

Ето групата от 18 футболисти на Локомотив:

Илко Пиргов, Кристиян Кацарев, Пламен Крумов, Павел Виданов, Димитър Везалов, Кирил Котев, Гилерме де Соуза - Шоко, Иван Горанов, Александър Тунчев, Димитър Минчев, Ванчо Траянов, Димитър Законов, Пауло Серджо, Димитър Велковски, Димо Бакалов, Дино Мартинович, Веселин Марчев, Мартин Камбуров.



Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).