Треньорът на Марица: Не е приятно да има такива големи паузи

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
17:32 / 18.04.2017
2205
"Не е приятно точно в края на сезона да има големи паузи като тази, но ние се опитахме да я плануваме максимално добре. Изиграхме няколко мача, които се надявам да ни бъдат полезни да си върнем игровия ритъм".

Това заяви пред клубния сайт старши-треньорът на Марица (Пловдив) Иван Петков ден преди първия мач на отбора с Казанлък Волей (Казанлък) от полуфиналните плейофи в женската Национална волейболна лига.

Двубоят е утре (19 април) от 19:00 часа в залата на ПУ "Паисий Хилендарски".

"А може би позитивното от тази пауза е, че до някаква степен сме си починали."

"Изиграхме контроли срещу добри отбори. Първите две - срещу Чанаккале Беледийеспор (Чанкаккале), наистина бяха много тежки за нас, но мисля, че показахме прилично ниво на игра", продължи наставникът. "Двете контроли с Бешикташ (Истанбул) бяха на доста добро ниво, особено последният мач. Опитахме се да вкараме и някои нови неща в нашата игра. С добрата игра и добрите резултати, които постигнахме, тези мачове бяха полезни и за нашето самочувствие."

"Надявам се да сме готови да извлечем максумума от мачовете с Казанлък. Подхождаме с уважение към всеки един съперник и към всеки един мач с нужната подготовка. Мачът утре не прави изключение. Все пак това е полуфинал в първенството. Да чукна на дърво, нямаме сериозни здравословни проблеми и на този етап мога да разчитам на всички състезателки", завърши Петков.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 2


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).