Христолов кани Кръстeва за последно в понеделник

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
18:54 / 04.01.2009
3767
Президентът на Ботев Пловдив Димитър Христолов ще покани утре за последно Ирена Кръстева, шефка на Нова Българска медийна група холдинг АД, за подписване на договора за продажбата на клуба.

Христолов обясни, че поканата ще бъде заверена пред нотариус и ще бъде валидна за три дни.

„Ако през това време не подпишем договора за сделката, ще започна преговори с другите кандидати за Ботев - българска и австрийска фирми", поясни Димитър Христолов пред БТА.
Преди Нова година той и Ирена Кръстева няколко пъти се обвиниха взаимно, че пречат на сключването на договора за продажбата на Ботев.

В случай, че Нова Българска медийна група холдинг АД не стане собственик на Ботев от клуба се очаква да бъдат освободени финансовият му директор Христо Андреев и изпълнителният директор Борислав Димитров.

Димитър Христолов каза още, че не се притеснява, ако дребните акционери в клуба заведат съдебни дела срещу него за решението му да вдигне уставния капитал на Ботев от 1 милион на 1,7 милиона лева. Това стана на Акционерното събрание, което се проведе на 18 декември миналата година.

По време на него Димитър Христолов увеличи своята собственост в Ботев на 91 процента от акциите му.
„Действал съм напълно законно. Готов съм да ме проверяват всички оторизирани институции", коментира президентът на „канарчетата". Той добави, че готви сериозна селекция за пролетния полусезон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).