Бащата си тръгва! Фенове на Локо: Поискахме да играят като мъже

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (23)
21:59 / 11.04.2017
9622
Група фенове на Локомотив Пловдив е имала разговор на висок тон с футболистите на отбора, разказаха за Plovdiv24.bg участници в събитието.

Това е станало минути преди края на днешната тренировка на Лаута. Запалянковците се събирали в продължение на 30-ина минути на барчето до бариерата на стадиона, след което са прекъснали заниманието, което е било водено от Христо Колев.

"Не е станало нищо страшно и нищо драматично! Поискахме от футболистите да играят като мъже и като истински професионалисти! Това е", заявиха за нашата медия привърженици на черно-белите.

Plovdiv24.bg научи, че Христо Колев е обмислял да подаде оставка веднага след решението на Едуард Ераносян да се оттегли от поста. Ситуацията в края на днешната тренировка обаче окончателно е преляла чашата на търпението и специалистът е решил категорично да напусне.


Виж коментарите (23)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).