Съперникът на Кобрата: Ще си тръгна от България с нова жена и нов колан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (3)
16:41 / 10.04.2017
4355
Американската звезда тежка категория Кевин Джонсън планира да си тръгне от София с два сувенира след мача срещу българския шампион Кубрат Пулев на 28 април в "Арена Армеец". Първият от въпросните сувенири е Интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация (WBA) на Пулев.

"Този колан е мой", категоричен е 37-годишният боксьор от Ню Джърси.

"Пулев е страхотен боксьор, също като мен, но няма съмнение, че ще му взема колана. Това е важен мач за мен. Ако го спечеля, ще се върна на голямата сцена и отново ще съм в битката за световните титли".

Вторият сувенир в списъка на Джонсън е българска жена.

"За първи път ще съм в България, но чувам, че жените там са много красиви, така че се вълнувам", казва американецът.

"Искам да се оженя там. Ще си намеря момиче и ще се прибера у дома с нов колан и нова жена".

На предстоящия двубой на 28 април българската боксова звезда Кубрат Пулев за първи път ще защити своята Интерконтинентална титла на Световната боксова асоциация (WBA), която спечели в сблъсък с бившия световен шампион Самюел Питър в зала "Арена Армеец" в София на 3 декември 2016 година.

За Кубрат Пулев (24-1, 13 нокаута) ще е тежко изпитание срещата срещу бившия претендент за световната титла Кевин Джонсън (30-7-1, 14 нокаута). През 2009 г. Джонсън изигра 12 рунда срещу Виталий Кличко за WBC, а оттогава е излизал на ринга и срещу Тайсън Фюри и Антъни Джошуа.



Виж коментарите (3)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 3


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).