Много тежка загуба за Евроколеж в Карнобат

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:31 / 09.04.2017
1755
ОФК Карнобат разби Евроколеж Пловдив с 6:0 в мач от 25-ти кръг на Трета лига - югоизточна зона. По време на мача карнобатлии демонстрираха съпричастност и благородно дело към свой съотборник. Момчетата на Георги Калоянов излязоха на терена с фланелки, на които пишеше "Росияне, чакаме те".
 
Надписът на екипите бе в подкрепа на Росиян Нейчев, местен талантлив състезател, който проби в мъжкия отбор, но заради здравословни причини временно е извън терена. Ръководство и футболисти стартираха кампания, с която да съберат средства, с които да помогнат за неговото лечение. На срещата с "Евроколеж" бе поставена урна, в която всеки, който имаше възможност и желание, отделяше финансови средства за лечението на младия състезател.

Разгромната победа дойде с хеттрик за едно полувреме на Живко Димов, както и с голове на Георги Калоянов (от дузпа), Ангел Лазаров и Петър Колев. Шоуто започна още в 1-ва минута, когато Димов реализира най-бързия гол на карнобатлии в шампионата през сезона. До почивката резултатът бе 5:0, а през втората част момчетата от Карнобат вкараха един гол чрез резервата Петър Колев. Успехът за тях можеше да бъде и още по-категоричен, ако не бяха пропуските в завършваща фаза.

След тази загуба Евроколеж заема осмо място с актив от 34 точки. В следващия, 26-ти кръг на Трета лига - югоизточна зона тимът приема Елхово. Срещата е на 14-ти април, петък, от 17 часа.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 8
Днес: 19


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).