Американски футбол в Пловдив! Не изпускайте шоуто на Вълците за Купа "Седемте хълма"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:42 / 07.04.2017
3077
След доброто представяне на Plovdiv Wolves на премиерния сезон по американски футбол за тази година, който се осъществи в Благоевград, любителите на спорта от град Пловдив нямаха търпение да научат датата на турнира, на който Вълците ще бъдат домакини.

В Пловдив се осъществяват две национални състезания по американски футбол всяка година. Този път турнирът под името Купа "Седемте хълма" ще бъде представен месец по-рано, именно заради големия интерес на жителите на Пловдив.

Датата на събитието е 22 април /събота/ и ще се осъществи на Гребна база Пловдив - игрище №5 от 10:00 часа. Три мача между три отбора ще бъдат представени:

10:30 - Пловдивските вълци срещу Софийските мечки
11:30 - Пловдивските вълци срещу Благоевградските грифони
12:30 - Софийските мечки срещу Благоевградските грифони

Финалният мач ще започне от 14:00 часа и ще бъде изпълнен между двата най-добре справили се отбора. Веднага след приключване на мачовете ще има церемония по награждаване на победителя от турнира, както и ще бъде връчена индивидуалната награда MVP на най-достойно справилия се играч.

През новия сезон Пловдивските вълци представят новите си екипи, които са още по-атрактивни от досегашните им. Играчите от отборите ще дадат всичко от себе си в името на победата и забавлението.

Пловдивските вълци канят всички любители на спортното изкуство да присъстват на Купа "Седемте хълма" 2017 на 22 април, за да им доставят комбинация от чудесен талант, интересна игра и позитивна емоция, защитавайки името си на първия и единствен отбор по американски футбол в град Пловдив.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 4
Днес: 8


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).