Какво наказание ще отнесе Локо заради ексцесиите снощи?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:58 / 06.04.2017
6991
Локомотив Пловдив ще отнесе сурово наказание от Дисциплинарната комисия към БФС заради ексцесиите с привърженици на отбора по време на снощния четвъртфинал за Купата срещу Лудогорец (0:4).

Всичко зависи от това как членовете на комисията ще разтълкуват нахлуването на двама привърженици на черно-белите и последвалото струпване на 20-ина други фенове на пистата, в непосредствена близост до терена.

В най-тежкия вариант черно-белите ще бъдат наказани един мач да играят пред празни трибуни на Лаута. Следващото домакинство е с ЦСКА другата седмица.

По-леката санкция ще е частично затваряне на стадиона, т.е. Трибуна Бесика и евентуално част от Трибуна Спортклуб да бъдат затворени за посетители.

Със сигурност Локо ще отнесе парична глоба по два параграфа - едната за пиротехническата хореография (на 3 пъти по време на двубоя), а другата заради самото нахлуване на фенове.

По непотвърдена информация на Plovdiv24.bg общата глоба за Локомотив ще е минимум 5 000 лева.



Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).